Montage partner

Als bandenspecialist zijn wij erkend montagepartner voor een groot aantal externe online bandenaanbieders. Deze onlinewinkels selecteren hun montagepartners op grond van kwaliteit, flexibiliteit en vakmanschap. Door de aanbieders wordt met verschillende montagetarieven gewerkt.

Desgewenst kunnen de door u bestelde artikelen rechtsreeks bij ons afgeleverd worden.

 

Het nadeel van bestellen bij externe bandenwebshops is dat u bij eventueel voorkomende garantieclaims dit zelf met de leverancier moet afhandelen.

 

Ook wordt u geen persoonlijk advies geboden bij het maken van de juiste bandenkeuze voor uw auto.

 

Bandentests geven lang niet altijd de juiste informatie, deze testen zijn vaak 'gekleurd', en soms afhankelijk van de hoogte van financiële bijdrage die de bandenfabrikanten leveren. Fabrikanten die geen bijdrage leveren worden soms uitgesloten van een test, In het verleden zijn er fabrikanten betrapt op het aanleveren van speciaal voor de test geprepareerde banden, waardoor een eerlijk vergelijk bij voorbaat niet mogelijk was. De beste testresultaten komen van gebruikers reviews.

 

Voor het monteren van een wiel af en aan de auto rekenen wij per wiel Euro 7,50. Dit is inclusief het reinigen en behandelen van de contactvlakken van de wielnaaf en de velg (noodzakelijk om vastzittende wielen en trillingen, door corossie, te voorkomen), Wielen worden door ons altijd met een momentsleutel op het juiste aanhaalmoment vast gezet. Na 150km gereden te hebben is het belangrijk dat uw wielmoeren nog een keer nagetrokken worden. Hiervoor kunt u bij ons dan op een voor u passend tijdstip langs komen, dit is kostenloos en u hoeft hier geen afspraak voor te maken.

Ook wordt de bandenspanning op de door de fabrikant voorgeschreven druk gebracht.