Personenauto banden

Personenwagenbanden

Wij leveren personenwagenbanden in allerlei soorten en maten. De kwaliteit van de banden is dankzij toepassing van nieuwe technologieën en innovatieve productiemethoden de afgelopen decennia sterk gestegen.

Met name de ontwikkeling van een betere rubbersamenstelling, de toepassing van de modernste karkasmaterialen en de aandacht voor het loopvlak, leidt tot de conclusie dat een moderne band werkelijk een high-techproduct is, waarmee:

de rolweerstand van een voertuig wordt verminderd (brandstofverbruik daalt)
het geluidsniveau daalt
de slijtage sterk vermindert
het stuurgedrag sterk verbetert
de comfort van de banden toeneemt ...weer of geen weer.


In principe leveren we alle merken banden. Het aantal merken op de markt is echter zo groot dat we hier een selectie uit hebben gemaakt op basis van de in de loop der jaren opgedane ervaring wat betreft kwaliteit - prijsverhouding, verkrijgbaarheid en het matenpakket wat een fabrikant aanbiedt. Om een goede prijs en ondersteuning te waarborgen doen we rechtstreeks zaken met de Nederlandse vertegenwoordiging van de fabrikant. Door de volgende fabrikanten zijn wij aangesteld als geautoriseerd dealer:

 

Bridgestone

Firestone

TOYO TIRES


Door op de bovenstaande merknamen te klikken wordt u doorgelinkt naar de website van de betreffende fabrikant.


Deze fabrikanten leveren een zeer breed matenpakket voor diverse gebruiksomstandigheden en in diverse prijsklassen zoals: Sport, Comfort, 4X4, SUV, Bestelwagen, Zomer, Winter, All Season en van High Performance tot budget.