Over ons

Broekhuizen Banden Techniek in Andelst is een dynamisch bedrijf met een schat aan ervaring op zijn vakgebied. Er wordt uitsluitend gewerkt met apparatuur van hoogstaande kwaliteit en er worden topproducten geleverd. Uw auto wordt met de grootst mogelijke zorg omringd en behandeld.

 

Wij zijn aangesloten bij First Stop, één van de grootste netwerken van bandenspecialisten in Europa. Op dit moment zij er 2000 First Stop servicecentra in 25 Europese landen.

 

Terwijl u wacht kunt u genieten van een kop heerlijke koffie of thee in onze coffee corner, ook kunt u, gratis, gebuik maken van onze WIFI verbinding mocht u, terwijl uw auto geserviced wordt, door willen werken.
 

Broekhuizen Banden Techniek is een VACO gecertificeerd bedrijf. Daarmee bent u verzekert dat u een vakkundig advies ontvangt over de aanschaf van bijvoorbeeld nieuwe banden en wielen, bandenspanning, profieldiepte, maar ook winterbanden. Voor allerhande specialistische werkzaamheden, zoals balanceren en uitlijnen, bent u bij een VACO specialist ook aan het goede adres. Wij zijn specialist in banden, bandenreparatie, (lichtmetalen) wielen, uitlijnen, ondersteltechniek en accu's.
Broekhuizen Banden Techniek staat  6 dagen per week voor u klaar. Door vakkennis en jarenlange ervaring wordt uw auto weer in topconditie gebracht. We heten u van harte welkom voor een persoonlijk advies met uw personenauto, 4X4/SUV, bestelauto, vrachtwagen, caravan, camper of aanhangwagen aan de WANRAAY 4 te Andelst.

Meer informatie over onze producten en diensten kunt u lezen op deze site

Onze speerpunten:
 

- Persoonlijke aandacht
- Kwaliteitsproducten
- Prijsopgave vooraf
- Regelmatig aanbiedingen
- Moderne apparatuur
- VACO gecertificeerd